Alati

MITSUBISHI.RS

Vi ste na strani: Naslovna » Novosti

Novosti

Važno obaveštenje

El. pošta Štampa

U cilju istinitog i ispravnog informisanja javnosti te cenjenih vasnika (korisnika) vozila iz programa Mitsubishi Motors-a, objavljujemo da je kompanija INOTO D.O.O. Beograd, Karadjordjeva 69 od 05.12.2009. godine preuzela sva prava i obaveze generalnog distributera Mitsubishi Motors vozila na području Republike Srbije i Republike Crne Gore.

Opširnije...

ASX proglašen za "Najsigurniji izbor"

El. pošta Štampa

Mitsubishi Motors' Outlander Sport (ASX) proglašen za  "Najsigurniji izbor" od strane Američkog osiguravajućeg instituta za bezbednost na autoputevima.

- Kompaktni crossover ponovo prepoznat po svojoj bezbednosti -

Mitsubishi Motors Korporacija (MMC) je danas objavila da je Mitsubishi Motors' 2012 ASX  proglašen za  "Najsigurniji izbor" od strane Američkog osiguravajućeg instituta za bezbednost na autoputevima (IIHS)*2 neprofitne agencije za istraživanje i testiranje otpornosti vozila na sudar. ASX se ovim pridružio elitnom društvu kompaktnog sportskog sedana Lancer 2012 koji je na ovom testu takođe ostvario najviše rezultate.

 

Opširnije...

Mitsubishi Motors - počinje prodaja novog Mirage “globalnog kompaktnog automobila”

El. pošta Štampa

Bangkok, 20. mart, 2012―Mitsubishi Motors Korporacija (MMC) objavila je da počinje sa prodajom svog novog Mirage “globalnog kompaktnog automobila” na Tajlandu počev od 28. marta.

Mirage je “globalni kompaktni automobil” razvijen u sklopu revolucionarnog koncepta koji ispunjava potrebe rapidno rastućih tržišta kao “ulazno” vozilo ali istovremeno zadovoljava i potrebe naprednih ekološki osvešćenih tržišta nudeći izuzetne performanse na polju zaštite životne sredine. Mirage će se proizvoditi u potpuno novom trećem postrojenju pri Mitsubishi Motors Tajland Leam Chambang fabrici – najvećem postrojenju MMC van Japana. Prvo će se naći u prodaji na Tajlandu, zatim u ASEAN zemljama, Japanu, Evropi a potom postepeno i na drugim tržištima.

Opširnije...

MiEV Power Box

El. pošta Štampa

MMC je predstavio “MiEV power BOX”, energetski priključak za japansko tržište.

Opširnije...

Proširenje servisne mreže za vozila Mitsubishi Motors na teritoriji Srbije I Crne Gore

El. pošta Štampa

Pored teških uslova za auto industriju u čitavaom svetu I kod nas imamo realne pokazatelje da je interesovanje za modele vozila Mitsubishi Motors-a izuzetno poraslo u odnosu na raniji period. Kompanija INOTO zvanični uvoznik I distributer Mitsubishi vozila svojim znanjem , nadahnućem  I verom  vratila je na tržište Srbije I Crne Gore ovaj veliki ali pomalo zaboravljeni brend.

Danas na našim putevima možemo videti sve više novih Mitsubishi vozilakoji su prepoznatljivi po svojim legendarnim performansama I jedinstvenom dizajnu.

Kompanija INOTO sa željom  da kupcima Mitsubishi vozila omogući još kvaliteniji, brži I dostupniji servis proširuje svoju servisnu mrežu.

Beograd:

VELAUTO PLUS D.O.O.

Maksima Gorkog 78

 

Niš:

RAAVEX GROUP NIŠ D.O.O.

Bulevar Cara Konstantina  BB.

i-MiEV - Ruski automobil godine

El. pošta Štampa

i-MiEV je dobio prvu nagradu na “Zolotoj Klaxon Award - Nagrada zlatni rog”u Rusiji kao “1. električno vozilo koje se našlo u zvaničnoj prodaji u Rusiji”.

Opširnije...

Novi Outlander - Sajam Ženeva 2012

El. pošta Štampa PDF

MMC će predstaviti novog Outlandera na Sajmu automobila u Ženevi 2012.

Tokio, 9. februar, 2012 – MMC će imati svetsku premijeru potpuno novog Outlandera na 82. Sajmu automobila u Ženevi koji se održava od 6. marta do 18. marta.

Opširnije...

Predviđanja za fiskalnu 2011. godinu

El. pošta Štampa

Micubiši Motors Korporacija objavljuje predviđanja za fiskalnu 2011. godinu

Tokijo, 13. jun, 2011 – Micubiši Motors Korporacija (MMC) danas je objavila svoja predviđanja za fiskalnu 2011. godinu koja se završava31. marta 2012.

Opširnije...

Baterija električnih automobila kao napajanje za domaćinstvo

El. pošta Štampa

Yomiuri Shimbun

Micubiši Motors Korporacija objavila je u ponedeljak da kompanija namerava da do kraja godine  na tržište izbaci uređaj koji će omogućiti da električni automobil i-MiEV obezbedi napajanje za aparate za domaćinstvo kao što su kuvala za rižu u slučaju nužde.

Opširnije...

Nagrada Plus X

El. pošta Štampa

Micubišijev i-MiEV nagrađan kao “najbolje električno vozilo 2011“.

Opširnije...

Novi predsednik Mitsubishi Motorsa u Australiji

El. pošta Štampa

4. Mart 2011- Novi predsednik Mitsubishi Motorsa u Australiji

Mitsubishi Motors Korporacija obavestila je javnost o postavljanju G-dina Genchiro (Gen) Nishine na poziciju predsednika i glavnog iyvršnog direktora Mitsubishi Motors Australia Limited (MMAL), počev od 1. aprila 2011.

 

Opširnije...

Strana 1 od 3